unknown

Colector de praf de unghii portabil, Teri 800 M negru (plasa aurie)

1.750,00 lei
Include TVA

Colector de praf de unghii (aspirator praf unghii/ aspirator manichiura) Teri cu filtru HEPA impermeabil și plasă inoxidabilă detașabilă dezvoltat în colaborare cu școlile de manichiură.

Datorită filtrului HEPA, Teri nu lasă prafului nici cea mai mica șansă. De asemenea, filtrul protejează ventilatorul și electronicele împotriva depunerii de praf, datorită căreia colectorul de praf Teri are durată lungă de viață.

Se recomanda schimbarea filtrului o data pe luna. Filtrul poate fi spălat și tratat cu o soluție dezinfectantă. 

Fiecărui tehnician de unghii căruia îi pasă de sănătatea sa și sănătatea clienților săi, ar trebui să dețină aspiratorul Teri.

Mod întretinere: A nu se sterge cu acetona, doar cu alcool etilic.

Vezi prezentarea video: YouTube

Fabricat in Ucraina

Cantitate
Comandă de încă 500,00 lei și beneficiezi de transport grătuit!

Obțineți reducere!*

5% la cumpărături de minim 500 RON, 10% - 1000 RON și 15% - 1500 RON.

*cu excepția produselor marca TERI

Colector de praf de unghii (aspirator praf unghii/aspirator manichiura) Teri cu filtru HEPA impermeabil și plasă inoxidabilă detașabilă dezvoltat în colaborare cu școlile de manichiură.

HEPA (High Efficiency Particulate Air sau High Efficiency Particulate Arrestance) este un filtru de aer de înaltă performanță utilizat în aspiratoare, sisteme de purificare a aerului și sisteme de ventilație și aer condiționat.

Datorită filtrului HEPA, Teri nu lasă prafului nici cea mai mica șansă. Filtrul este instalat în fața ventilatorului, ceea ce împiedică aruncarea prafului atunci când filtrul este înfundat, spre deosebire de un sac. De asemenea, filtrul protejează ventilatorul și electronicele împotriva depunerii de praf, datorită căreia colectorul de praf Teri are durată lungă de viață.

Carcasa colectorului de praf pentru unghii Teri este realizată din plastic ABS cu elemente din oțel inoxidabil și aluminiu anodizat. Toate inscripțiile sunt gravate și nu se șterg în timp.

Se recomanda schimbarea filtrului o data pe luna. Filtrul poate fi spălat și tratat cu o soluție dezinfectantă. Filtrul poate fi folosit numai după ce s-a uscat complet. 

Designul raționalizat al carcasei, controlul puterii și ușurința în operare, toate se reunesc în acest nou colector de praf pentru unghii de la marca Teri.

Fiecărui tehnician de unghii căruia îi pasă de sănătatea sa și sănătatea clienților săi, ar trebui să dețină aspiratorul Teri.

A nu se sterge cu acetona, doar cu alcool etilic.

Specificații:

Putere: 80 Wați 

Capacitate de aspirare: 2,5-4,5 m/s 

Viteza motorului: 2700 pe minut 

Alimentare: 230 Volți 

Dimensiune: 257x262x108 mm (LxLxH) 

Nivel de zgomot: 63-76 dB 

Garanție: 2 ani

Conținut cutie:

Colector de praf pentru unghii 

Cablu de alimentare 

Filtru HEPA marca Teri

Card de garanție

PDC825174

Referinte specifice

cod EAN13
4820276260054

16 alte produse In aceeasi categorie

Comentarii (0)
Scrie-ne! Te ajutăm cu drag!