unknown

Instrumente și consumabile mani/pedi

Îngrijire completă cu instrumente profesionale pentru manichiură și pedichiură

Există multe moduri de a avea grijă de unghiile și degetele de la mâini și picioare, dar este esențial să folosești instrumentele potrivite pentru un rezultat profesional. Arta pentru unghii devine din ce în ce mai complexă, însă pentru a realiza cea mai frumoase manichiură și pedichiură, mâinele și picioarele au nevoie de îngrijire intensă, chiar și atunci când vorbim despre utilizare casnică. La Mazzart poți găsi instrumente de manichiură și pedichiură de calitate, care oferă o experiență unică de utilizare. Folosind produsele noastre vei obține rezultatul dorit fără foarte mult efort: picioare catifelate, unghii curate și cuticule moi. Produsele noastre, de la branduri cunoscute, sunt atent selectate pentru a se ridica la nivelul așteptărilor utilizatorilor.

Cum alegi instrumente de manichiură și pedichiură

Înainte de a face orice achiziție, trebuie să te gândești foarte bine la nevoile pe care le ai. Dacă vrei să cumperi produse de unghii pentru un salon, atunci ar trebui să investești în materiale rezistente și versatile, pentru a putea face față cererii clientelor.

De altfel, atunci când cumperi instrumente pentru manichiură și pedichiură profesionale trebuie să ai în vedere:

  • Materialul: Oțelul inoxidabil este cel mai rezistent și ușor de curățat

  • Ascuțimea: Instrumentele, în special forfecuțele, unghierele și cleștii de cuticule trebuie să aibă tăișul ascuțit

  • Granulația: Pentru pile este esențială

  • Durabilitatea: Produsele de calitate trebuie înlocuite mai rar

Chiar și atunci când alegi instrumente de pedichiură profesionale ieftine, este indicat să ai în vedere aceste aspecte. Iar la magazinul nostru vei găsi produse selecționate care au trecut testul clienților, fiind de la branduri cunoscute, care investesc în calitate.

De unde poți cumpăra instrumente pentru unghii de calitate

Mazzart a fost creat de specialiști în manichiură - pedichiură pentru oameni care sunt în căutare de produse de calitate pentru a-și pune în valoare talentul de nail artist. La noi vei găsi un magazin de consumabile de manichiură și pedichiură dedicat celor care iubesc această artă dar vor să câștigi bani cu ea. Prin urmare, toate produsele oferite de noi îndeplinesc cele mai ridicate standarde de calitate, fiind folosite chiar și la cursurile noastre.

Contactează-ne cu întrebările pe care le ai. Pentru noi este important ca ai noștri clienți să fie la fel de fericiți și încrezători în sine, precum femeile care au o manichiură și pedichiură executată excelent.

  • Afisati bara laterala

Sunt 68 produse.

Filtre active

Capat de freza din... Capat de freza din...
  • -25%

Capat de freza din ceramica, PROMED, con mare, fin , rosu

75,00 lei 100,00 lei

Potrivit pentru îndepărtarea gelului și acrilicului, pilire, gravare, netezire, lustruire și remodelare, precum și pentru îndepărtarea pielii moarte. Tratamentul extrem de bun al unghiilor, suprafete netede, senzatie placuta pe unghii, îndepărtare rapidă, usor de folosit, proprietăți bune de funcționare datorită vibrațiilor reduse, foarte rezistent la coroziune, nu se înfierbântă.

Fabricat in Germania

Scrie-ne! Te ajutăm cu drag!