unknown

Accesorii

Accesorii manichiură și pedichiură pentru profesioniști la prețuri accesibile

Pentru businessul tău, accesoriile profesionale îți garantează o lucrare de calitate executată rapid. De asemenea, acestea sunt mult mai rezistente și fiabile față de cele destinate folosirii în regim amator sau hobby. Mazzart este magazinul care îți oferă accesorii pentru manichiură și pedichiură de calitate superioară precum lampa UV/LED, colector de praf, suport de mână, suport de pedichiură s.a. Acestea te vor ajuta să oferi clienților lucrări excelente atât din punct de vedere al calității, cât și al timpului de execuție. Produsele de pe site au fost testate înainte în salonul nostru MAZZART. Vindem doar ce este mai bun și deja testat de noi. Colectoarele de praf Teri te ajută să scapi de praf în totalitate.

Folosește doar accesorii manichiură/pedichiură de calitate

Instrumentele pentru profesioniști trebuie să fie superioare din punct de vedere calitativ. Acestea trebuie să reziste unei utilizări intensive zilnice, fără a avea nevoie de servisare sau înlocuire pe termen scurt și mediu.

Magazinul nostru îți oferă accesorii manichiură și pedichiură de calitate pentru afacerea ta. Suntem importator oficial al brandului canadian Akzentz iar în oferta noastră se găsesc toate accesoriile necesare afacerii tale:

  • Lămpi UV și LED profesionale

  • Șabloane și paletare

  • Pensule, pile și buffer

Lampa hibridă de la Akzentz este multifuncțională, având atât lumină UV cât și LED. Cu timpi de polimerizare ce pot fi modificați, pornire și oprire automată, aceasta întărește gelul UV în 60 de secunde iar pe cel LED în 30 de secunde. Are spațiu suficient pentru cinci degete, acestea putând fi plasate în ghidajele corespunzătoare.

Alege tot de ce ai nevoie în magazinul cu accesorii de manichiură și pedichiură

Îți oferim tot ceea ce este nevoie pentru afacerea ta, fie că este vorba de materiale, instrumente sau accesorii.  Pe magazinul online Mazzart găsești produse de calitate, la prețuri accesibile.

  • Afisati bara laterala

Sunt 7 produse.

Filtre active

Lampă compactă LED de polimerizare

850,00 lei

Lampă compactă LED de polimerizare

Experimentați confortul unei lampe cu LED-uri, la un preț prietenos cu bugetul, cu design frumos, simplu și comod pentru lucru. 

Noua lampă LED compactă de la Akzentz are caracteristici asemenea unei lampe LED mai mari și mai scumpe, cum ar fi senzori de pornire automată, o tavă inferioară detașabilă din oțel inoxidabil și 9 LED-uri SMD încapsulate cu silicon, plasate strategic, pentru performanțe optime, toate închise într-un interior elegant cu design negru mat.

Fabricat in Taiwan

Lampă UV/LED Hybrid Akzentz... Lampă UV/LED Hybrid Akzentz...
  • Stoc epuizat

Lampă UV/LED Hybrid Akzentz Profesional

1.990,00 lei

Lampa UV / LED Hybrid Akzéntz Pro a fost dezvoltată pentru a polimeriza în mod optim gelul UV și LED.

Lampa Akzéntz polimerizează gelurile noastre UV în 60 de secunde și gelurile noastre LED în 30 de secunde. De asemenea, produsele Luxio se polimerizează în doar 30 de secunde. Cele 12 LED-uri duble de înaltă performanță din interior asigură o întărire eficientă și rapidă.

Fabricat in Taiwan

Pensula cu varf plat 106
  • -30%

Pensula cu varf plat 106

68,60 lei 98,00 lei

Pensula cu fibre sintetice cu o forma lunga si plata. Pensula de dimensiuni mari, utilă pentru a aplica cantități mai mari de gel pentru construi extensii. Lungime fibre 10 mm.

Fabricat in Canada

Scrie-ne! Te ajutăm cu drag!