unknown
Scrie-ne! Te ajutăm cu drag!

Accesorii

Accesorii manichiură și pedichiură pentru profesioniști la prețuri accesibile

Pentru businessul tău, accesoriile profesionale îți garantează o lucrare de calitate executată rapid. De asemenea, acestea sunt mult mai rezistente și fiabile față de cele destinate folosirii în regim amator sau hobby. Mazzart este magazinul care îți oferă accesorii pentru manichiură și pedichiură de calitate superioară precum lampa UV/LED, colector de praf, suport de mână, suport de pedichiură s.a. Acestea te vor ajuta să oferi clienților lucrări excelente atât din punct de vedere al calității, cât și al timpului de execuție. Produsele de pe site au fost testate înainte în salonul nostru MAZZART. Vindem doar ce este mai bun și deja testat de noi. Colectoarele de praf Teri te ajută să scapi de praf în totalitate.

Folosește doar accesorii manichiură/pedichiură de calitate

Instrumentele pentru profesioniști trebuie să fie superioare din punct de vedere calitativ. Acestea trebuie să reziste unei utilizări intensive zilnice, fără a avea nevoie de servisare sau înlocuire pe termen scurt și mediu.

Magazinul nostru îți oferă accesorii manichiură și pedichiură de calitate pentru afacerea ta. Suntem importator oficial al brandului canadian Akzentz iar în oferta noastră se găsesc toate accesoriile necesare afacerii tale:

 • Lămpi UV și LED profesionale

 • Colectoare de praf precum cu filtru HEPA

 • Suporturi pentru mâini și pentru picioare

 • Șabloane și paletare

 • Pensule, pile și buffer

Lampa hibridă de la Akzentz este multifuncțională, având atât lumină UV cât și LED. Cu timpi de polimerizare ce pot fi modificați, pornire și oprire automată, aceasta întărește gelul UV în 60 de secunde iar pe cel LED în 30 de secunde. Are spațiu suficient pentru cinci degete, acestea putând fi plasate în ghidajele corespunzătoare.

Alege tot de ce ai nevoie în magazinul cu accesorii de manichiură și pedichiură

Îți oferim tot ceea ce este nevoie pentru afacerea ta, fie că este vorba de materiale, instrumente sau accesorii.  Pe magazinul online Mazzart găsești produse de calitate, la prețuri accesibile. Dacă dorești a cumpăra accesorii pentru manichiură și ai nevoie de ajutor sau de informații suplimentare, colegii noștri îți stau la dispoziție la telefon +40 771 567 255.

  • Afisati bara laterala

  Sunt 30 produse.

  Filtre active

  Lampă compactă LED de polimerizare

  850,00 RON

  Lampă compactă LED de polimerizare

  Experimentați confortul unei lampe cu LED-uri, la un preț prietenos cu bugetul, cu design frumos, simplu și comod pentru lucru. 

  Noua lampă LED compactă de la Akzentz are caracteristici asemenea unei lampe LED mai mari și mai scumpe, cum ar fi senzori de pornire automată, o tavă inferioară detașabilă din oțel inoxidabil și 9 LED-uri SMD încapsulate cu silicon, plasate strategic, pentru performanțe optime, toate închise într-un interior elegant cu design negru mat.

  Fabricat in Taiwan

  Lampă UV/LED Hybrid Akzentz Profesional

  1.990,00 RON

  Lampa UV / LED Hybrid Akzéntz Pro a fost dezvoltată pentru a polimeriza în mod optim gelul UV și LED.

  Lampa Akzéntz polimerizează gelurile noastre UV în 60 de secunde și gelurile noastre LED în 30 de secunde. De asemenea, produsele Luxio se polimerizează în doar 30 de secunde. Cele 12 LED-uri duble de înaltă performanță din interior asigură o întărire eficientă și rapidă.

  Fabricat in Taiwan

  Colector de praf de unghii încorporat Teri Turbo alb (plasă argintie)

  2.500,00 RON

  Colectorul inovator de praf pentru unghii încorporat Teri Turbo alb (plasă argintie) cu filtru HEPA

  Colectorul de praf este extrem de silențios, menținând în același timp o putere ridicată.
  100% filtrare. Datorită filtrului HEPA, Teri Turbo nu lasa prafului nici cea mai mica sansa. Filtrul este instalat în fața ventilatorului, ceea ce împiedică aruncarea prafului atunci când filtrul este înfundat, spre deosebire de un sac. De asemenea, filtrul protejează ventilatorul și electronicele împotriva depunerii de praf, ceea ce face din Teri un colector de praf de lungă durată. Filtrul trebuie schimbat o dată pe lună

  Fabricat in Ucraina

  Colector de praf de unghii încorporat Teri 800 alb (plasă argintie)

  1.750,00 RON

  Colector de praf de unghii încorporat Teri 800 alb (plasă argintie) cu filtru HEPA pentru tehnicieni profesioniști de unghii.

  100% filtrare. Datorită filtrului HEPA, Teri 800 nu lasa prafului nici cea mai mica sansa. Filtrul este instalat în fața ventilatorului, ceea ce împiedică aruncarea prafului atunci când filtrul este înfundat, spre deosebire de un sac. De asemenea, filtrul protejează ventilatorul și electronicele împotriva depunerii de praf, datorită căreia coletrorul de plraf Teri are durată lungă de viață. Se recomanda schimbarea filtrului o data pe luna.

  Fabricat in Ucraina

  Filtru universal HEPA pentru colectoare de praf Teri

  80,00 RON

  Filtrul HEPA universal Teri este potrivit pentru toate aspiratoarele Teri incorporabile si portabile.

  HEPA (High Efficiency Particulate Air sau High Efficiency Particulate Arrestance) este un filtru de aer de înaltă performanță. Folosit în aspiratoare, sisteme de purificare a aerului și sisteme de ventilație și aer condiționat.

  Fabricat in Ucraina

  Autocolante paletar

  25,00 RON

  Autocolante paletar

  Conține toate culorile LUXIO, top-urile cu efect și bazele color existente de până la data de 01.09.2022.

  Autocolantele sunt deja decupate. Doar le aplici pe paletar pentru a arăta estetic și profesional.