Vezi Catalog

Straderm™ este un brand italian deținut de Research Lab, o companie specializată în dezvoltarea și producția de produse farmaceutice, suplimente nutritive și produse cosmetice farmaceutice premium. Laboratorul de cercetare a fost fondat în 1986 în regiunea Vineto în nord-estul Italiei.​

În 2019, pe baza experienței de mulți ani, a celor mai recente cercetări în dermatologie și produse farmaceutice, compania a dezvoltat o serie de produse cosmetice profesionale pentru pedichiură, manichiură și îngrijirea pielii Straderm™. Linia dermocosmetică de produse profesionale a fost creată pe baza experienței practice, a cercetării de laborator și a cooperării științifice cu trei universități (Padova, Trieste, Ferrara).

Echipa Research Lab și-a făcut misiunea de a aduce standarde de calitate din industria farmaceutică în industria cosmetică. Filosofia liniei de produse Straderm™ este determinată de următoarele principii: utilizarea la maximum a componentelor biologic active de origine naturală și a preparatelor galenice, ușurința în utilizare profesională, eficiență ridicată și siguranță.

Straderm™ este prima linie dermocosmetică din lume pentru profesioniștii din industria frumuseții, proiectată și fabricată în strictă conformitate cu cerințele industriei farmaceutice și testată sub controlul dermatologic al Centrului de Cercetare Clinică D'Firara și, ca urmare, a primit UNI Certificat de aprobare EN ISO 9001, ISO 13485.

Sigur. Eficient. Simplu.

Scrie-ne! Te ajutăm cu drag!