unknown

Oferta Specială

Produse noi

Vezi Toate Produsele

Categorii de produse

CELESTIAL

3 obiecte

FANTASY

2 obiecte

MIAMI SHIFTER

3 obiecte

LINE-IT

0 obiecte

GLITTER CRUSH

6 obiecte

LACE

3 obiecte

GLITZ

9 obiecte

GLITTERS

1 obiecte

Testimoniale Ce spune lumea despre noi

Accesorii

Vezi Toate Produsele

Instrumente și consumabile mani/pedi

Vezi Toate Produsele

Obține o manichiură perfectă cu produse de unghii de calitate

Îngrijirea unghiilor este o parte esențială a rutinei de frumusețe pentru femei. Unghiile sunt un accesoriu important, de multe ori trecut cu vederea, care poate lega sau perturba look-ul perfect. Manichiura și pedichiura sunt întotdeauna detalii care spun multe despre persoana care le poartă, din acest motiv trebuie să arate bine și să fie sănătoase. Iar pentru a avea întotdeauna unghii impecabile ai nevoie de produse de manichiură de calitate. Acestea pot fi găsite la Mazzart, distribuitorul oficial al brandurilor Akzéntz și StraDerm în România. 

Optează pentru produse profesionale de unghii pentru unghii impecabile

Oferta produselor de îngrijire a unghiilor este foarte variată pe piață. Însă, cum alegi acele produse care vor oferi rezistența și finisajul dorit? 

În primul rând, pentru a obține unghii impecabile de lungă durată este indicat să optezi pentru produse cu gel. Desigur, acesta ar trebui să fie de la un brand cunoscut, pentru a avea certitudinea că unghiile tale nu vor crăpa la câteva zile după aplicare. Astfel, atunci când cumperi de pe site-uri cu produse pentru unghii este indicat să ai în vedere producătorul gelului cumpărat.

Un gel de calitate pentru manichiură trebuie să aibă următoarele caracteristici:

De altfel, atunci când alegi gelul pentru manichiură trebuie să te gândești și la sănătatea ta, având în vedere că unele pot conține substanțe iritante.

Poți găsi produse de unghii de calitate

Prețul este întotdeauna un factor determinant atunci când cumperi orice. Fie că ești liber profesionist și faci manichiura la domiciliu sau la salon. Fă un calcul de consum și vezi pentru câte proceduri îți ajunge produsul ales.

De asemenea, trebuie să iei în considerare și calitatea produselor, în special dacă faci manichiuri profesioniste. Baza, topurile,culorile, cât și soluțiile de pregătire a plăcii unghiale joacă un rol foarte important, mai ales pentru femeile care vor să investească în aspectul lor și sănătatea unghiilor. Prin urmare, alege produsele pentru manichiură și pedichiură care pot oferi calitate de lungă durată.

Unde găsești un magazin de produse pentru unghii care să îți ofere ce cauți

Mazzart este magazinul care te poate ajuta. Acesta a fost creat pentru persoanele pasionate de frumos, și duce manichiura și pedichiura la nivel de artă, cu produse de calitate. Având în vedere că avem un salon și o școală de nail art, toate produsele vândute de noi sunt testate in timp și utilizate și de noi. 

Astfel, dacă ești în căutarea unui magazin de produse de unghii în București, contactează-ne pentru a avea răspuns la întrebările tale, deoarece pentru noi este o adevărată plăcere să vorbim despre acest tip de artă.

Scrie-ne! Te ajutăm cu drag!