unknown

NEW Cuticle Softener, soluție emolienta pentru cuticule sensibile, 100 ml

125,00 lei
Include TVA

Cuticle Softner

Înmoaie și îndepărtează cuticulele ușor și eficient. Îmbogățit cu extracte de plante, vitamine și proprietăți antiseptice. Restabilește metabolismul celular și calmează pielea, în timp ce formula sa de gel lichid reduce foarte mult riscul de răniri și tăieturi în timpul manichiurii sau pedichiurii.

Potrivit pentru toate tipurile de manichiură și pedichiură.

Vezi prezentarea video YouTube

Vol. 100 ml

Fabricat în Italia

Cantitate
Comandă de încă 500,00 lei și beneficiezi de transport grătuit!

Obțineți reducere!*

5% la cumpărături de minim 500 RON, 10% - 1000 RON și 15% - 1500 RON.

*cu excepția produselor marca TERI

Ingrediente active:


Urea

Extractul de răchită este un agent antimicrobian, promovează restaurarea cuticulei și elasticității după procedură.

Acidul lactic hidratează uniform pielea pe întreaga epidermă, ajungând până la cele mai adânci straturi, stimulează producția de fibroblaste, crescând astfel sinteza naturală a acidului hialuronic - un hidratant natural puternic. Acest umplutur natural menține pielea netedă și suplă.

Extractul de flori de Calendula calmează cuticulele iritate și sensibile în timpul manichiurii/pedichiurii, are proprietăți bactericide și antiseptice.

Agent antimicrobian cu extract de plantă de soricela, favorizează restabilirea cuticulei și elasticitatea după procedură.

Keratina acționează asupra matricei plăcii unghiei, protejează suprafața unghiei în timpul procedurii.

Agent de calmare bisabolol, reduce riscul de deteriorare a pielii, precum și probabilitatea de inflamație, previne iritația și calmează pielea după manichiură/pedichiură, are proprietăți antiinflamatorii.

Pantenolul oferă o hidratare profundă, face manichiura mai sigură, facilitând tăierea precisă în timpul combinației de manichiură și manichiură automată, adică previne ruperea cuticulei.

Complexul Biotin+ B3 de vitamine solubile in apa, reduce/previne uscarea și descuamarea, păstrând cuticula hidratată și moale după procedura de manichiură/pedichiură, formează manta lipidica protectoare.

Mod de utilizare:
Aplicați produsul pe cuticulă/faldul unghial, așteptați 1-3 min după care treceți la etapa de curățare. Înainte de a trece la următoare etapă e nevoie să degresați placa unghiei.

C-108

Referinte specifice

cod EAN13
8057760411296

16 alte produse In aceeasi categorie

Comentarii (0)
Scrie-ne! Te ajutăm cu drag!