unknown

Cuticle Softener, soluție emolienta pentru cuticule dificile, 100 ml

120,00 lei
Include TVA

Cuticle Softner pentru cuticule dificile

Înmoaie și îndepărtează cuticulele ușor și eficient. Îmbogățit cu extracte de plante, vitamine și proprietăți antiseptice. Restabilește metabolismul celular și calmează pielea, în timp ce formula sa de gel lichid reduce foarte mult riscul de răniri și tăieturi în timpul manichiurii sau pedichiurii.

Potrivit pentru toate tipurile de manichiură și pedichiură.

Vezi prezentarea video YouTube

Vol. 100 ml

Fabricat în Italia

Cantitate
Comandă de încă 500,00 lei și beneficiezi de transport grătuit!

Obțineți reducere!*

5% la cumpărături de minim 500 RON, 10% - 1000 RON și 15% - 1500 RON.

*cu excepția produselor marca TERI

Ingrediente active:
Extractul de flori de Calendula calmează cuticulele iritate și sensibile în timpul manichiurii/pedichiurii, are proprietăți bactericide și antiseptice.

Agent antimicrobian cu extract de plantă de soricela, favorizează restabilirea cuticulei și elasticitatea după procedură.

Keratina acționează asupra matricei plăcii unghiei, protejează suprafața unghiei în timpul procedurii.

Agent de calmare bisabolol, reduce riscul de deteriorare a pielii, precum și probabilitatea de inflamație, previne iritația și calmează pielea după manichiură/pedichiură, are proprietăți antiinflamatorii.

Pantenolul oferă o hidratare profundă, face manichiura mai sigură, facilitând tăierea precisă în timpul combinației de manichiură și manichiură automată, adică previne ruperea cuticulei.

Complexul Biotin+ B3 de vitamine solubile in apa, reduce/previne uscarea și descuamarea, păstrând cuticula hidratată și moale după procedura de manichiură/pedichiură, formează manta lipidica protectoare.

Mod de utilizare:
Aplicați produsul pe cuticulă, așteptați 30 de secunde, împingeți cuticula și începeți manichiura. Clătiți gelul rămas cu apă sau ștergeți cu un tampon de bumbac umed la sfârșitul procedurii.

C-107

Referinte specifice

cod EAN13
8057760411296

16 alte produse In aceeasi categorie

Comentarii (0)
Scrie-ne! Te ajutăm cu drag!