LUXIO - gel 100%, creat pentru asigurarea unei manichiuri perfecte!

 1. Asigură o acoperire durabilă timp de minim 2 săptămâni, fără fisuri, zgârieturi și crăpături. Chiar după 4 săptămâni, produsele LUXIO își mențin culoarea lor radiantă și strălucirea proaspătă, fără a pierde din aderență;
 2. Oferă o gamă largă de culori, peste 190 nuanțe, de la pastelate și luminoase la lucioase și translucide, care se caracterizează prin saturație și luminozitate, strălucire lucioasă și textură uniformă;
 3. Are capacitatea de a proteja placa unghială în timpul purtării stratului de acoperire;
 4. Nu conține solvenți, acizi și alte substanțe dăunătoare. Are un procent mic de extracte de ulei esențial și de plante pentru întărirea plăcii și pentru îngrijirea acesteia;
 5. După deschidere, gelul nu-și schimbă consistența, fapt ce permite utilizarea până-n ultima picătură;
 6. Este foarte econom, o sticluță de 15 ml, ajunge pentru până la 65 lucrări;
 7. LUXIO nu usucă unghiile și nu provoacă fragilitate acestora. Unghiile rămân intacte;
 8. LUXIO este inodor atunci când este aplicat sau supus polimerizării într-o lampă UV/LED;
 9. Aplicarea sa este determinată de aceeași tehnologie în trei etape, ca și în cazul unei oje semipermanente;
 10. LUXIO se îndepărtează prin metoda clasică, cu ajutorul foliei de aluminiu, dischete demachiante și soluția SOAK OFF Remover;
 11. LUXIO face parte din clasa de lux printre produse similare pentru unghii.

Chiar și astăzi, LUXIO rămâne un produs nou, popular cu caracteristicile sale distinctive care îl fac cel mai bun de pe piață.

Paleta de culori

Luxio Gel are o paletă largă - la data de 07.12.2020 există peste 190 nuanțe de natură diferită: de la clasic la aldine, de la nud la extrem de strălucitoare. În linia de culori a brandului există culori clasice precum rosu, bej și derivații acestora; în plus, compania AKZENTZ adaugă în fiecare an colecții de sezon programate să coincidă cu sărbătorile de iarnă sau cu prezentarea colecțiilor de îmbrăcăminte mondiale. Nuanțele clasice ale gelurilor LUXIO sunt reprezentate de un sortiment de gradienți, adică culorile unei singure nuanțe au un nivel de saturație diferit, ceea ce le permite să le combinăm într-un singur model de unghii. De la verde deschis până la verde închis, de la piersică până la fuchsie, de la stacojiu la vișiniu - toate nuanțele gelurilor LUXIO se potrivesc perfect cu tendințele actuale și cerințele de stil.

Paleta de culori a gelului LUXIO pentru unghii este atât de largă încât vă permite să lucrați exclusiv cu LUXIO.

Structura gelului

    Printre componentele gelurilor LUXIO nu există nici un solvent. Fiecare sticluță conținând 70% gel și 30% pigmenți, din care motiv necesită amestecare constantă înainte de prima aplicare sau în caz că este utilizat mai rar decât o dată la 5 zile (se amestecă cu o spatulă metalică de mixare). Produsul este inodor, ceea ce indică calitatea superioară a gelurilor și siguranța acestora. 

Printre componentele gelurilor nu există formaldehidă - alergeni potențial periculoși care afectează în mod negativ membranele mucoase din organism. Toluenul este absent în lista ingredientelor - din acest motiv este responsabil pentru mirosul puternic și descărcarea toxică în timpul evaporării.

Un criteriu important pentru care femeile moderne aleg LUXIO este siguranța produsului pentru sănătate: atunci când este aplicat, gelul nu emite miros și nu ard la polimerizare, nu usucă, nu subțiază și nu afectează placa unghială, unghiile rămân intacte. Plus produsul este hipoalergenic și este potrivit pentru cei ce au alergie la produsele de unghii.

Iar profesioniștii din domeniu aleg LUXIO, pentru gama largă de culori, aplicare și îndepărtare ușoară, că este foarte econom, că este autonivelant, că are culori pigmentate, că este hipoalergenic, că este inodor și își dorește să lucreze cu produse de calitate. 

P.S. Mulți profesioniști de unghii au părăsit acest domeniu anume din motiv că nu mai suportau mirosurile acide și substanțele toxice care se conțin în majoritatea produselor de unghii, care le-au afectat sănătatea.

LUXIO gel este marcă a brandului canadian AKZENTZ. Brandul AKZENTZ este lider în manichiura profesională pentru cele mai înalte pretenții.

Aici vezi pagina oficială a producătorului: https://akzentz.com 

Brandul AKZENTZ a fost fondat în 1989 de Sandra High, specialist în industria unghiilor.

Crearea AKZENTZ a fost precedată de o poveste în care Sandra a închiriat un spațiu pentru a desfășura meseria de tehnician de unghii într-un centru de afaceri, însă, peste ceva timp, proprietarul i-a cerut să plece din cauza mirosului tăios de la materialele acrilice pe care Sandra le utiliza la acea vreme. Atunci Sandra și-a pus scop de a crea un material pe bază de 100% gel, inodor și netoxic, pe care l-a creat cu ajutorul unui chimist. După care, proprietarul centrului de afaceri i-a permis să se-ntoarcă. Peste ceva timp, meșteri și saloane au început să apeleze la Sandra cu solicitarea de a crea un produs similar pentru ei. Așa a apărut AKZENTZ.

De remarcat este faptul că AKZENTZ este o afacere de familie în care soțul Sandrei a fost de la începutul acestei povești, care și în prezent ocupă o poziție de conducere în cadrul companiei. Ulterior, companiei i s-a alăturat un prieten de familie și un agent de marketing - Cheryl Campbell.

Astăzi, AKZENTZ este o fabrică mare de producție din Vancouver, cu un număr mare de angajați și trei chimiști personali care creează cele mai bune produse pentru industria unghiilor din întreaga lume.

AKZENTZ include 5 linii: ⚫️LUXIO - UV/LED Soak Off Gels  ⚫️OPTIONS - UV/LED Soak Off Gels ⚫️GEL PLAY - UV/LED Art Gels ⚫️PRO - FORMANCE - UV/LED Hard Gels ⚫️Produse tehnice AKZENTZ.

    Toate produsele sunt neacide, vegane și nu sunt testate pe animale! 

Procesarea simplă la client, ambalare minimalistă și aderența perfectă garantează satisfacția fiecărui tehnician de unghii și a clientelei sale.

Încercați produsele LUXIO, vă veți îndrăgosti de aceste produse, ca și mii de alți oameni din toată lumea.

                                                               Descoperă manichiura perfectă!

*Toate produsele sunt fabricate și ambalate exclusiv în Canada.

Scrie-ne! Te ajutăm cu drag!